Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
ویزا
Viewed 46 times 0 Answers
0
من فوق لیسانس شیمی دارم برای مهاجرت ب کانادا باید چکار کنم؟!
2021-08-30 12:04:00
Canada
ویزا
#فوق لیسانس
0
Votes
0
Answers
46
Views
Similar Question:
#فوق لیسانس
آیا برای ویزای تحصیلی برای اکسپت از دانشگاه برای مقطع لیسانس به فوق لیسانس برای همه ی یونیورستی ها نیاز بهrecommendation letter از استادای تو ایرانمون هست؟ خیلی ذهنمو درگیر کرده
2021-08-28 19:05:00
#Canada
[برای ویزای تحصیلی]
ویزا
0
Votes
0
Answers
50
Views
بنظرتون پر کردن ۳/۵ سال گپ تحصیلی بعد از فوق لیسانس، با خوندن زبان و کار کردن روی یک مقاله isi منطقیه؟ در صورتیکه پیدا نکردن کار رو هم به شرایط کرونا ربط بدیم؟
2021-09-03 04:08:00
#Canada
[فوق لیسانس]
ویزا
0
Votes
0
Answers
52
Views
من دارم من فوق لیسانس علوم تغذیه با معدل ۱۸ دارم با شش مقاله isiایمپکت یک تا پنج دو تا اوریجینال نویسنده اول و ۴تا متا همکار دوتا متا هم در داوری دارم برای ایلتس اماده میشم بنظرتون میتونم بدون نمره ایلتس مکاتباتمبا اساتید رو شروع کنم؟ یا بدون نمره زبان اساتید توجهی نمیکنند لطفا راهنمایی بفرمایید
2021-09-04 17:00:00
#Canada
[فوق لیسانس]
ویزا
0
Votes
0
Answers
47
Views
من یکبار سابمیت کردم و ریجکت شدم بار اول برای مستر اقدام کرده بودم و فوق لیسانس ایرانمو ارائه نداده بودم الان برای ریسابمیت بهتره بگم که مستر داشتم یا باز هم ارائه ندم؟ رشته مسترم اقتصاده و رشتهایکه پذیرش گرفتم مدیریت دولتیه
2021-09-05 16:00:00
#Canada
[فوق لیسانس]
ویزا
0
Votes
0
Answers
44
Views
سخته نباشید من اگر بخواهم برای مقطع فوق لیسانس اقدام به دریافت فاند برای کشور کانادا بکنم به نظرتون شانسی برای من هست؟ با معدل18 و ایلس96 و داشتن مقاله
2021-09-07 07:10:00
#Canada
[مقطع فوق لیسانس]
ویزا
0
Votes
0
Answers
43
Views
کسی که ۴۰ سال سن داره و فوق لیسانس روان شناسی هست ولی دیپلم تجربی داره میتونه تووکانادا داروسازی بخونه ؟ چند سال طول میکشه؟ و شهریه اش چقدره ؟ کسی اطلاع دلره
2021-09-07 12:44:00
#Canada
[فوق لیسانس]
ویزا
0
Votes
0
Answers
42
Views
به راهنمایی اتون نیاز دارم من برای گرفتن اقد رشته ام شیمی در کبک نیاز به سرفصل دروس دانشگاهی ام دارم چه لیسانس چه فوق لیسانس و نمی تونم از وزارت علوم پی دی اف رو تهیه کنم کسی می تونه منو راهنمایی کنه من لیسانس شیمی گرایش کاربردی و ارشد شیمی گرایش معدنی خوندم ممنون می شم اگر کسی اطلاعی داره که چطور می تونم به فایل لیست دروس و تیتر و عنوان اشون دسترسی پیدا کنم سپاسگزارم
2021-09-10 11:53:00
#Canada
[پی دی اف]
ویزا
0
Votes
0
Answers
42
Views
اینجا کسی هست از bcit فوق لیسانس پذیرش گرفته باشه برای رشته معماری ؟ ویزا شدن مستر bcit سخت هست؟
2021-09-13 18:13:00
#Canada
[پذیرش گرفته باشه]
ویزا
0
Votes
0
Answers
46
Views
من برا دکتری یه جورهایی تغییر رشته دادم لیسانس و فوق لیسانس مهندسی صنایع دکتری مهندسی مکانیک تو دکتری رو پروژه رباتیک قراره کار کنم الان برای tie میتونم جاب آفر بذارم ولی کاری که در ایران انجام میدادم هیچ ربطی به رشته دکتری نداره و حتی زمینه کاری شرکتم هم مرتبط نیست آیا جاب آفر بذارم رو پرونده یا نذارم بهتره؟
2021-09-13 22:49:00
#Canada
[فوق لیسانس]
ویزا
0
Votes
0
Answers
42
Views
من برا دکتری پروژه ای که پذیرش گرفتم در دپارتمان مهندسی مکانیک هست در زمینه بهینه سازی لیسانس و فوق لیسانس خودم مهندسی صنایع با چند مقاله isi در زمینه بهینه سازی و مدلسازی ۳۰ سالمه و ۸ سال سابقه کار در زمینه کنترل پروژه دارم برای tie میتونم جاب آفر بذارم و خب ماهیت کارم بهتر نمیشه اگر دکتری بخونم و حتی زمینه کاری شرکتم هم مرتبط نیست آیا همچین جاب آفری بذارم رو پرونده یا نذارم بهتره؟
2021-09-14 13:38:00
#Canada
[سال سابقه کار]
ویزا
0
Votes
0
Answers
47
Views
من دارم من فوق لیسانس علوم تغذیه با معدل ۱۸ دارم با شش مقاله isiایمپکت یک تا پنج دو تا اوریجینال نویسنده اول و ۴تا متا همکار دوتا متا هم در داوری دارم برای ایلتس اماده میشم بنظرتون میتونم بدون نمره ایلتس مکاتباتمبا اساتید رو شروع کنم؟ یا بدون نمره زبان اساتید توجهی نمیکنند لطفا راهنمایی بفرمایید
2021-09-04 17:00:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
47
Views
آیا برای ویزای تحصیلی برای اکسپت از دانشگاه برای مقطع لیسانس به فوق لیسانس برای همه ی یونیورستی ها نیاز بهrecommendation letter از استادای تو ایرانمون هست؟ خیلی ذهنمو درگیر کرده
2021-08-28 19:05:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
50
Views
به راهنمایی اتون نیاز دارم من برای گرفتن اقد رشته ام شیمی در کبک نیاز به سرفصل دروس دانشگاهی ام دارم چه لیسانس چه فوق لیسانس و نمی تونم از وزارت علوم پی دی اف رو تهیه کنم کسی می تونه منو راهنمایی کنه من لیسانس شیمی گرایش کاربردی و ارشد شیمی گرایش معدنی خوندم ممنون می شم اگر کسی اطلاعی داره که چطور می تونم به فایل لیست دروس و تیتر و عنوان اشون دسترسی پیدا کنم سپاسگزارم
2021-09-10 11:53:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
42
Views
از افراد با تجربه میخوام که راهنماییم کنن من ۳۰ سالمه معدل لیسانس و ارشدم خیلی خوبه مهندس شیمی آیلتس ۷.۵ از کانادا برای مسترمجدد بدون شهریه پذیرش دارم از آلمان هم میخوام برای مستر مجدد پذیرش بگیرم با نظر شما کدوم کشور برای من مناسبه؟ (باهمسر و فرزند)
2021-09-02 02:47:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
45
Views
من دارم برای pgwp حداقل باید هر ترم چندواحد تو مستر کرس بیس برداریم؟
2021-09-01 05:01:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
44
Views
برای یک nurse با ۲ سال سابقه کاری در icu و آیلتس آکادمیک ۷ چه روشی رو برای مهاجرت به کانادا پیشنهاد میکنید؟
2021-09-20 16:16:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
46
Views
ش خوش من تازه وارد گروه شدم لطفا اگه ممکنه بهم بگین چجوری میتونم اطلاعات در خصوص مهاجرت به کانادا بدست بیارم؟
2021-09-01 16:17:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
43
Views
وقت به خیر من چندتا ممنونم میشم راهنماییم کنید من پذیرشم رو از کالج گرفتم، الان میخوام برا ویزا اقدام کنم داییم کانادا هستن و من قراره با اونا بمونم چند تا سوالی که برام پیش اومده: ۱ تو استادی پلنم ذکر کنم که داییم اونجا هستن و قراره خونه اشون بمونم و یکی از دلیل های انتخاب کانادا برا تحصیل حضور داییم اونجاس؟ ۲ تو پارتی که نشون میدم accommodation fee رو پرداخت کردم، چیکار باید بکنم؟ باید بهشون بگم که من با داییم میمونم؟ ۳ اشکالی نداره اگر بعد از پدر و مادرم داییم رو ساپورتر اعلام کنم؟ من میترسم
2021-09-01 05:28:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
44
Views
کسی میدونه برای کبک قانونdli تغییر کرده یا نه؟ اگه پذیرش مستر بگیرم بعد بیام اونجا تغییرش بدم به کالج مشکلی پیش میاد؟ اینکه حتما باید یک ترم بخونم اقدام کنم یا نه میشه قبل اینکه ترمم شروع بشه اقدام کنم برای dli؟ البته اینو میدونم که برسم کانادا باید انجام بدم
2021-09-01 19:11:00
#Canada
0
Votes
0
Answers
44
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal